Svakodnevica

Tako nekako…

Živim oduzeta od malograđanštine u duši bez pitanja šta ko radi, ko s kim priča, ne priča, spava il ne spava, bez pripadanja klanovima, ali sa dubokim pripadanjem Ljudima. Svako živi svoj život kako misli da je najbolje za njega, ne ulazim u to.Ne glumim ni kučku ni anđeosko lice, to sam što sam.

Takođe živim prilično povučeno, jer mi tako odgovara, ne zato što se skrivam. Dojadilo mi je da slušam o kalkulacijama što korporativnom, što onim sa ljudskim životima. Čak i da odspavam 10 godina čula bih iste vesti kad se probudim.
Malo il malo više su mi se smučile laži koje ne zaobilaze ni jedan dan.
Glumatanje, slikavanje za sve moguće profile-mi lepi, mi dobri, mi pametni čekamo aplauze. Ma kad bi oni bili pravi bilo bi ok, al ko će znati.
Ne gledam tv od 99 godine, uff, lažem, pustim muzički kanal, bacim pogled na neki spot i eventualno Boomerang kanal sa dooobrim crtaćima, Tom i dalje juri Jerry-ija, mada desi se, žive u nekim momentima i u ljubavi. Kojot ne uhvati pticu trkačicu ni dan danas,divota… a onda me to podseti na život: a šta to mi stalno jurimo, al nikako ne stizemo! Taj svoj the end! Ma ne,  tu nema šta da se juri stiće on nas, sad kad će koga, nemam pojma i pošto nemam pojma, živeću s tim da kažem šta mi smeta, šta mogu šta ne, ma i zaurlaću ako treba.

Tako da: biljka koja cveta u mom dvorištu zna na čemu je sa mnom, pa kako onda ne bi znao čovek koji ima mozak.( Koristi li ga svako I za šta, ako se ipak usudi da ga upotrebi?).

7265 Ukupno pregleda 1 Pregleda danas

Tags: , , , ,

4 Responses to “Tako nekako…”

 1. On 7. marta 2016. at 02:43 Milen Šelmić responded with... #

  Tako… tako nekako…

  • On 7. marta 2016. at 04:04 MirBek responded with... #

   Tako il nikako drugačije ….

 2. On 7. marta 2016. at 10:35 Miljka responded with... #

  Na sebi svojstven način : životno, jasno

  i sa dobrim pitanjem na kraju;

  … 🙂 Nešto se i ja zamislih

  • On 7. marta 2016. at 10:51 MirBek responded with... #

   Hvala draga Miljka! A plovimo ovim nebom da bi mislili…i budemo bolji…nadam se bolji! ?

Add your response