Pisci/Pesnici Gosti

50 shades of indigo

Počeo sam da razmišljam kao neko što ne vidi dobro. Nema veze,to nije primetno u okruženju. Počeo sam samo da nazirem kao neko koga ne boli ništa, Ako , to ja nagadjam da se meni vraća indigo devojka, to ja pokušavam da svraćam na ona mesta gde mi ona najviše nedostaje.
       Poceo sam da gledam kao neko ko ne razmišlja u opšte. Ako , nema veze. To nije primetno u krugu onih pod čijim sam budnim okom. U pocetku sam se pitao da li to starim? U početku sam se nadao da se meni vraća indigo devojka. U početku sam samo mislio da mesta na kojima mi ona najviše nedostaje i ne postoje.
       Počeo sam da hodam kao neko kome su se godine zubima uhvatile za ledja. Počeo sam da vučem noge i gazim po nogavicama. Počeo sam da dišem teško uzbrdo. Ako ,to nikoga ne zanima i nikoga ne vredja. Počeo sam da dugo gledam u sunce i da razumem note. Pratim koliko često i gde to često  sunce svraća. To se meni indigo devojka vraća. Moj inat pred suncem, ko će više pred kim da izdrži, ko će da ode, a ko ostati da stoji? Ko će koga više da prži?
      U početku sam počeo da shvatam . juče sam pobedio sunce. Pomislio sam da mi nedostaje. Indigo devojka. Ona ne postoji.
Dylan Horman

1802 Ukupno pregleda 1 Pregleda danas
Aleksandar Pavlović

About Aleksandar Pavlović

Davno ,pre nego što je Dylan Horman zaposeo telo Aleksandra Pavlovića , kratke priče i pesme su krasile kulturne časopise i fanzine širom bivše Juge. Rodjen je 31.08 1969 god u Smederevskoj Palanci . Bio je muškog pola sve do telesne okupacije , i to vreme je iskoristi da se oženi i dobije ćerku. Kasnije , dok mu je telo i um zaposeo Dylan Horman postaje bespolno biće i 2015 objavljuje svoju prvu zvaničnu zbirku pesama. “ Zašto se biber uselio ispod tvoje kože” doživljava dva izdanja , i taj bespolni ludak sprema i drugu zbirku neformalnog naziva “ Sve vas voli Sale Pavlović “ .

No comments yet.

Add your response